Home Expert Venray
Expert Venray

Welkom bij Expert Venray

Expert Venray is verhuisd

Drie jaar geleden opende Expert Deurne een tweede winkel in Venray. Op veler verzoek van de consumenten in de gemeente Venray. Insteek was om te bekijken of er in Venray voor ons  markt was. Met een kleine winkel zijn we toen gestart in de Schoolstraat. Dit bleek erg succesvol te zijn en het was al snel duidelijk dat we naar een groter pand moesten. Dinsdag hebben we onze nieuwe winkel alvast geopend aan het Henseniusplein om proef te draaien, legt een trotse Geert Linders uit.

“Onze winkel in Venray bevestigde dat er wel degelijk markt was in Venray en kerkdorpen op het gebied van grijsgoed, witgoed en bruingoed en daar bijbehorende aftersales. We repareren tenslotte  bijna alle defecte apparaten zelf aan huis of in onze werkplaats in Deurne. En al snel bleek onze winkel te klein in de schoolstraat. Er was een groeiende vraag naar productdemonstraties, een groter assortiment en nog meer accessoires. Uiteraard konden we klanten doorverwijzen naar onze grotere winkel in Deurne. Dat was niet altijd een ideale situatie. Onlangs sloten in Venray EP Maxwell en ook Ma’s Service, waar mensen voor kleine onderdelen terecht konden, dit was het moment om te schakelen en niet langer te wachten om uit te gaan breiden. Voor ons bied dat nieuwe kansen. Met de winkel aan het Henseniusplein 4 kunnen we nu veel meer producten laten zien en de klanten op hun wenken bedienen”, aldus Geert.

De Ysselsteynse ondernemer heeft samen met zijn medewerkers , vrouw en kinderen de afgelopen weken bergen werk verzet, en met eigen handen de winkel opgebouwd en verbouwd. Geert is trots op al zijn medewerkers en vrouw en kinderen, wat we in een korte tijd in de avonduren hebben gepresteerd. De nieuwe winkel mag er zijn, ongeveer vier keer zo groot als in de Schoolstraat met een breder en uitgebreider assortiment. “Wie op zoek is naar een nieuwe wasmachine, tv, laptop of draadloze audio is bij Expert Venray en het juiste adres. Het assortiment is breder en we presenteren de nieuwste innovaties”, vervolgt Geert. “Met vakkennis en deskundigheid kunnen wij onze klanten een eerlijk advies geven.”

Bij Expert Venray bent u ook op het juiste adres als het gaat om inbouwapparatuur. Uiteraard afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarnaast kunt u bij Expert Venray ook online winkelen. “Uiteraard met de service die men van ons gewend is. Bij Expert Venray staat de klant immers altijd centraal.”

Loop gerust eens binnen bij Expert Venray, Henseniusplein 4 en profiteer deze week van de vele openingsknallers.

219A9710219A9776