Home TD - IT afdeling
TD - IT afdeling

 

Repareren wanneer het u uitkomt
Veel reparaties kunnen ter plekke uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld als het een reparatie aan een vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer betreft. In dat geval zult u ongetwijfeld willen dat er snel iemand komt. En dat kan. In onderling overleg stemmen we af wanneer het u het beste uitkomt. U kunt een reparatie aanvragen via deze link(Klik hier voor het reparatie formulier) , mochten we onverhoopt telefonisch niet bereikbaar zijn, u kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. vermeld hierin uw gegevens en wat het probleem is dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Technische dienst
Dagelijks repareren we artikelen en apparaten van diverse merken, ook als deze niet bij Expert Deurne gekocht zijn! Mede door autorisaties van Miele, Bosch, Siemens, Neff, AEG, Zanussi, Electrolux kunt u er zeker van zijn dat de reparatie deskundig wordt uitgevoerd. Uiteraard repareren wij alle voorkomende merken en consumenten apparaten, reparaties worden uitgevoerd tegen de laagst mogelijke kosten, bovendien kunnen we altijd vooraf een prijsopgave aan u geven. Hierdoor komt U niet voor verrassingen te staan. 

Regio Venray
Ook de reparaties die aangenomen worden in ons filiaal in Venray worden in Deurne op de technische dienst hersteld. Voor reparaties die aan huis kunnen gebeuren rijden onze monteurs dagelijks naar Venray en omstreken om deze daar uit te voeren, uiteraard in overleg met u wanneer het uitkomt.

Kennis op peil.
De experts van onze Technische Dienst en onze verkopers en verkoopsters worden overigens voortdurend bijgeschoold om bij te blijven en de vernieuwingen in de techniek te kunnen volgen. Mede door de autorisaties van Miele, Bosch, Siemens, Neff, AEG, Zanussi, Electrolux worden onze monteurs geregeld opgeroepen voor extra bijscholing. Hierdoor beschikken zij over een grote vak kennis.

IT afdeling.
Ook voor reparatie aan uw PC, Notebook, tablet, smartphone of rand apparatuur bent u bij Expert Deurne en Expert Venray aan het juiste adres. Onze IT afdeling repareert dagelijks aan bovengenoemde artikelen, wij begrijpen dat u in deze tijd bijna niet meer zonder uw kostbare apparatuur kunt, daarom hebben wij verschillende uitleen laptops ter beschikking, mits beschikbaar kunt u deze kosteloos gebruiken terwijl uw eigen PC of notebook bij ons in reparatie is.

Tablets en Smartphones kunnen vaak nog minder gemist worden, daarvoor bieden wij de mogelijkheid om op voorhand een prijsopgave aan te vragen.Klik hiervoor op de home pagina op de defecte smartphone en lees dit goed door, wij maken dan zo snel als mogelijk een passende prijsopgave voor reparatie van uw apparatuur.

WIFI check-up / PC check-up.
Heeft u thuis problemen met uw wifi netwerk dan bieden wij de mogelijkheid om met speciale apparatuur uw wifi netwerk en het bereik ervan te meten, aan de hand hiervan brengen wij dan een advies uit om uw netwerk te optimaliseren. Bent u hierin geinteresseerd? vraag naar de voorwaarden bij een van onze medewerkers. Is uw PC traag of loopt deze vaak vast? dan kunnen wij een "PC check-up" voor u uitvoeren, voor een vast tarief schonen wij uw PC op en controleren wij de aanwezige hardware in de PC. Mochten we op problemen stuitten dan bieden wij de mogelijkheid om een reparatie te laten uitvoeren en doen wij u hiervoor een passende prijsopgave.

  
 

Online Folder

Banner

Poll

Hoe vind u de service van Expert Deurne?
 

Facebook

Banner

Twitter

Banner

Smartphone, Tablet en PC's

Banner