Onze klanten beoordelen ons met een 8.5! Lees al onze beoordelingen

0493 - 319389 | info@expertdeurne.nl

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om uw aankoop meteen mee te nemen hebben wij ook de juiste eigen mensen om uw bestelling thuis te bezorgen. Binnen onze bezorgdienst zijn er verschillende mogelijkheden. We leggen het graag uit.

Drempellevering

Een drempellevering wil zeggen dat we het product netjes bij de klant thuis afleveren op een, in overleg met de klant, gekozen moment. De klant pakt het product zelf uit, sluit het zelf aan en zorgt zelf voor de verwerking van het verpakkingsmateriaal.

Image

Installatie box begane grond:

Wij komen u bestelling thuis afleveren op een samen gekozen moment. Hierbij zorgen we dat het product wordt uitgepakt, aangesloten of geïnstalleerd en al het verpakkingsmateriaal mee retour genomen wordt. Het betreft bij deze service de levering van vrijstaande producten zoals wasmachines, koelkasten en drogers. U heeft dus nergens werk mee en kunt na vertrek van de chauffeur gebruik maken en genieten van uw aankoop.  

Installatie box op verdieping:

Bij een installatie op verdieping plaatsen we met twee installateurs uw aankoop op de juiste plek en sluiten deze aan. Het betreft hier vrijstaande producten. Het afval nemen we retour waardoor u nergens werk mee heeft.  Door de dienst hoeft u zelf geen pijn aan de rug te krijgen of iemand te vragen u te helpen. Wij regelen het allemaal voor u.

Installatie box TV:

Een TV wordt in veel gevallen zelf meegenomen of wanneer de doos te groot is kiest men vaak voor een drempellevering. Veel consumenten weten echter niet hoe een tv moet worden aangesloten of geïnstalleerd. Uiteraard hebben wij hier ook specialisten voor. Bij deze service pakken we de tv keurig uit, monteren we de voet of voetjes onder de tv en sluiten we alles netjes aan op de kabel of TV–box welke door uw provider is geleverd. Wilt u de tv opgehangen hebben dan kan dat ook maar dan kiest u een andere Installatie box.

Meerwerk installatie box:

In enkele gevallen is een levering complexer. Denk hierbij aan het inbouwen van nieuwe keukenapparatuur of het ophangen van een nieuwe TV aan een wandbeugel. Vaak willen consumenten de audiokabels netjes weg gewerkt hebben of een netwerk of antenne installatie aangelegd krijgen. Deze werkzaamheden zijn niet altijd hetzelfde. Ook complexere installaties gaan wij niet uit de weg. Onze ervaren monteurs hebben zoveel ervaring dat “kan niet” bij ons bijna niet bestaat.  Deze werkzaamheden doen wij op basis van achteraf calculatie tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Reparatie & onderhoud

Schakel onze experts in voor hulp

Plaats serviceverzoek >

Problemen met WiFi?

Schakel onze experts in voor hulp

Vraag een wifiscan aan >

Nieuwe apparatuur in uw keuken?

Schakel onze experts in voor hulp

Vraag een inmeetverzoek aan >

Ook te vinden op Social Media

volg ons

We zijn genomineerd voor de
Venrayse Ondernemersprijzen 2020
venrayse ondernemersprijs

Voor de 4e keer op rij