Onze klanten beoordelen ons met een 8.5! Lees al onze beoordelingen

0493 - 319389 | info@expertdeurne.nl

Heeft u ook last van slechte Wi-Fi ?

Zolang de mensheid bestaat hebben we altijd een aantal standaard primaire levensbehoeftes gehad. De laatste jaren is er echter één bij gekomen en dat is Wi-Fi.

Wat is tegenwoordig een leven zonder Wifi? We kunnen het ons zelf niet meer voorstellen om internetloos door het leven te gaan. Alles is gekoppeld met het internet: Social media, e-mail, onze informatie voorziening maar ook audio- en videobeelden streamen we tegenwoordig allemaal via deze verbinding.

Eén van de grootste ergernissen is tegenwoordig een slechte en trage internet verbinding. In de meeste gevallen is dit goed op te lossen door relatief simpele aanpassingen die je zelf kunt doen aan je thuisnetwerk.

De meeste internet providers leveren in de meeste gevallen een Wifi router mee in het abonnement dat je aansluit. De kwaliteit van deze materialen is voor veel mensen vaak voldoende als er niet teveel apparaten op worden aangesloten en het data verbruik niet hoog is.

Wat we vaak niet beseffen is het aantal apparaten dat we in huis hebben dat gebruik maakt van internet. Als we uitgaan van een gezin met twee ouders en twee kinderen dan wordt er al snel gebruik gemaakt van vier smartphones, een aantal tablets, een aantal laptops of vaste pc’s , Wifi printer, een aantal televisies met smart functie, een Sonos systeem of ander audio systeem dat gebruik maakt van internet. In totaal hebben we het al snel over meer dan twaalf tot vijftien apparaten welke gevoed moeten worden door internet.

We verwachten dat al deze apparaten, die samen een waarde vertegenwoordigen van enkele duizenden euro’s, perfect functioneren op een “gratis” Wifi router welke verstrekt wordt door de internetproviders. Helaas is dat niet waar en zullen we dus een kleine investering moeten doen om dit te optimaliseren.

Hoe dat kan? Daar kunnen wij u mee helpen. Onze monteur heeft speciale meetapparatuur om alle frequenties in de omgeving te meten. In veel gevallen storen bepaalde frequenties uw Wifi signaal. Met aanpassingen in de router is dat vaak op te lossen en wellicht moet er een hardware matige aanpassing plaatsvinden.

Wilt u een Wifi check? Voor 69,99 komt onze monteur bij thuis meten en krijgt u een advies hoe de meest ideale situatie te creëren.

Vraag nu een Wifiscan aan:

Persoonlijke gegevens
Vul hier uw naam in
Ongeldige invoer
Vul hier uw postcode in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Ongeldige invoer

Reparatie & onderhoud

Schakel onze experts in voor hulp

Plaats serviceverzoek >

Problemen met WiFi?

Schakel onze experts in voor hulp

Vraag een wifiscan aan >

Nieuwe apparatuur in uw keuken?

Schakel onze experts in voor hulp

Vraag een inmeetverzoek aan >

Ook te vinden op Social Media

volg ons

We zijn genomineerd voor de
Venrayse Ondernemersprijzen 2020
venrayse ondernemersprijs

Voor de 4e keer op rij